Menu

Teambuilding organiseren in Leuven & Vlaams-Brabant

Je teambuilding dit jaar organiseren in Leuven of Vlaams-Brabant? Van bier proeven tot heerlijke gerechten koken, een uitdagend stadsspel spelen of ontspannen fietsen door de natuur...Vlaams-Brabant biedt een waaier aan mogelijkheden voor teambuilding. En een prachtig landschap om dat in te doen. Kies voor een verrassende, originele, of gewoon heel plezante activiteit in groep. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Teambuildings rond bier en culinaire teambuildings

Actieve & outdoor teambuildings

Zin in een uitdagende teambuilding? Naast vele fiets- en wandelpaden biedt Vlaams-Brabant tal van mogelijkheden om met je team een spannende activiteit te doen. Wat denk je van mountainbiken in het Zoniënwoud, een heuse Noormannentocht op het water of een wedstrijd in buitensporten? Wil je het wat rustiger aan doen, dan geniet je van de mooiste plekjes in het groen tijdens een ontspannende vesparit, paardrijtocht of indrukwekkende ballonvaart.

Teambuildings met cultuur & bezienswaardigheden

Een teambuilding in Leuven combineer je makkelijk met een korte meeting of cultureel bezoek. Laat je verrassen door onbekende hoekjes en authentieke kantjes van deze hippe studentenstad. Ga zelf op pad of kies voor een originele wandeling door de stad. Eens buiten de stad kom je in een oase van groen, met statige kastelen, prachtige natuur en ambachtelijke brouwerijen. Breng een interactief museumbezoek of ga een kijkje nemen in een imposant kasteel.