Menu

Meeting room, hotel of feestzalen in Vlaams-Brabant 

vergaderen in de stad

Leuven is de ideale plek voor je vergadering. De prachtige universiteitsstad bruist van bedrijvigheid. Vergaderen doe je hier in de historische gebouwen van het Groot-Begijnhof, in een moderne meeting room of in de oude brouwerij van Stella Artois. Stap je vergaderzaal buiten en je zit midden in de levendige straten van Leuven. Geniet van een frisse Stella Artois op de Oude Markt, bezoek de indrukwekkende collectie van M Museum of verken de vele highlights van de stad. 

vergaderen in het groen

Niet voor niets kom je net buiten Brussel in de Groene Gordel of het Hageland. In deze prachtige groene regio's ben je even weg van de drukte. Kies voor een ecologisch gerunde vergaderlocatie of voor een vergaderzaal tussen de velden. De ideëen komen vanzelf als je vergadering plaatsvindt in dat prachtig groene decor. Buiten je meeting room wachten ambachtelijke brouwerijen, imposante kastelen en heerlijke fiets- en wandelwegen om ontdekt te worden.  

PCO, DMC, evenementenbureau en teambuildingorganisator in Vlaams-Brabant 

Laat je event organiseren door een professional

Evenementen organiseren of volledige congressen op poten zetten is het werk van experts in Vlaams-Brabant. Met de juiste professional conference organizer (PCO) bespaar je tijd en ben je zeker van een perfect verlopende conferentie. Als inkomend agent kan een destination management company (DMC) jouw deelnemers een onvergetelijke beleving van Vlaams-Brabant bezorgen. Bovendien zijn ze een sterke ondersteuning op logistiek vlak, want ze kunnen rekenen op een breed netwerk van de beste leveranciers. Teambuildingorganisatoren staan garant voor creatieve en originele groepsactiviteiten. Evenementen organiseren is de specialiteit van evenementenbureaus, die je veel werk uit handen nemen en een fantastisch programma volledig voor je uitwerken.